Isännöinti Vuorma Oy

Isännöinti Vuorma Oy – Isännöintiä Oulussa ja ympäristökunissa. Isännöintitoimisto Oulussa ja Limingassa. Isännöin kiiinteistö-, asunto- ja vuokrayhtiöitä Oulussa ja Oulun ympäristökunnissa. Digitaalisuus ja laadunvalvonta sekä asiakaslähtöisyys.

Lisäksi aikajana, jossa yrityksen historiaa kuvin ja sanoin

Myös asiakkaiden kommentit isännöinnistä

Isännöinti Vuorma Oy

Isännöintitoimisto Oulussa

Isännöinti Vuorma Oy on vuonna 1999 perustettu Oulussa ja Oulun ympäristökunnissa palveleva perheyritys. Toimistomme sijaitsee Oulussa.

Isännöitävänämme on erikokoisia asunto-, kiinteistö- ja vuokrayhtiöitä Oulussa ja Oulun ympäristökunnissa. Palveluumme kuuluu yhtiöiden kokonaisvaltainen isännöinti. Pienemmille taloyhtiöille sekä taloyhtiölle, joissa on halua ja osaamista hoitaa itse isännöintiin kuuluvia tehtäviä, tarjoamme suppeampaa hallintopalvelua. Tästä palvelusta lisää Talohallinto Vuorman sivuilla.

Toimistojen vahva digitaalisuus, toimintaprosessien jatkuva kehittäminen sekä laadunvalvonta luovat hyvän pohjan laadukkaalle isännöinnille. Edellytämme henkilökunnaltamme ammattitaitoa sekä hyvää asennetta työhönsä. Pidämme hyvää ammattitaitoamme yllä koulutuksien avulla sekä seuraamme muuttuvia tarpeita ja säädöksiä jatkuvasti. Meillä tehdään asioita yhdessä, iloisella mielellä!

Tyytyväinen asiakas on yrityksemme kulmakivi. Kun meille uskotaan tehtävä hoidettavaksi, hoidamme sen kunnialla loppuun saakka, asiakkaan etua ajatellen. Seuraamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti mm. asiakastyytyväisyystutkimuksilla ja palautekeskusteluilla ja kehitämme toimintamme jatkuvasti yhdessä taloyhtiöiden kanssa!

Sukupolvenvaihdoksen myötä yrityksemme jatkuvuus on turvattu. Olemme sitoutumaton, vakaa ja maltillista kasvua tavoitteleva perheyritys. Tavoitteenamme on olla haluttu palvelutarjoaja ja työnantaja sekä arvostettu yhteistyökumppani!

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Pyydä tarjous

Asiakkaamme kertovat:

”Kiitos kuluneesta vuodesta, jonka olen saanut työskennellä isännöitsijän ja yrityksenne kanssa. Olen monta isännöintitoimistoa nähnyt ja olen monen kanssa nykyisinkin tekemisissä, mutta ei ole vastaan tullut niin hyvää isännöintitoimistoa, kun te olette.”

Hallituksen jäsen
”Toimistonne on hoitanut asioitamme erityisen mallikkaasti. Taloyhtiön asukkailla ja hallituksella on kiinnostus yhteisiin asioihin lisääntynyt, yhteinen huolehtiminen asioista ja aktiivisuus muutenkin teidän myötänne.”
Hallituksen puheenjohtaja
”Toivotaan, että muillekin tulee yhtä ystävällinen ja avoin palvelu. Teillä on mahtavaa yhteistä tiimityöskentelyä hallitusten jäsenten kanssa. Kotisivunne ovat todella hyvät ja avoimuus sielläkin tulee esille päiväkirjojen myötä.”
Hallituksen jäsen