Isännöinti rekry

Isännöinti Vuorma Oy on Oulun talousalueella toimiva isännöintiyritys. Asiakastyytyväisyys on toimintamme ydin. Keskitymme laadukkaaseen isännöintiin, mikä näkyy asiakkaillemme aktiivisuutena ja kiinteistöjen arvon nousuna. Haluamme olla isännöinnin edelläkävijä.

Kaiken tämän edellytyksenä on huippu tiimimme!

Uskomme, että työntekijöiden tyytyväisyys korreloi asiakastyytyväisyyden kanssa. Me tarjoamme työyhteisön, jossa on rento ilmapiiri ja tekemisen meininki, tuemme toisiamme työn haasteissa. Esimiehesi on mukana päivittäisessä työarjessa. Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa yhtenäiset työkalut ja toimintatavat.

Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittyä osaajana ja työuralla niin työtehtävien kuin koulutuksen kautta.

Hyvä työsuhde-edut tarkoittavat meillä Vuormalla mm kattavaa työterveyshuoltoa, liikuntaharrastuksen tukemista niin rahallisesti kuin vaikkapa tarjoamalla läskipyörät yrityksemme työntekijöiden käyttöön. Aloitamme aamut tiimin yhteisellä aamiaisella.

Työajat joustavat niin sinun kuin työ tarpeiden mukaisesti. Isännöitsijän tehtäviin sisältyvät kokoukset vaativat vain muutamia iltoja kuukausitasolla – niin asiakkaat kuin me itse arvostamme työn sijoittumista normaaliin toimistoaikaan.

Sinä työntekijänä olet meille tärkeä!

Avoimet työtehtävät

Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja. Olemme kuitenkin kiinnostuneita kuulemaan sinusta ja voi olla, että juuri sinä oletkin yrityksemme kasvun myötä tehtävä seuraava ”rekrymme”. Toivomme, että laitat avoimen hakemuksesi ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen rekry@isännöintivuorma.fi. Koska työmme isännöitsijöinä on ennen kaikkea asiakaspalvelua, arvostamme myös rekrytoinneissa, hakemuksen lähettämisen yhteydessä käytyä puhelinkeskustelua – olethan yhteydessä: Jouni Vuorma, p. 044 721 3001.

Millaisella taustalla Isännöinti Vuorma Oy:n isännöitsijät toimivat?

Tiimimme koostuu ammattilaisista, joiden taustojen kautta löytyy kattavaa ja monipuolista osaamista.  Yhdessä tiimistämme löytyy vankkaa kokemusta ja näkemystä.

Samuli on liittynyt Vuorman tiimiin 2016. Hänen taustansa ovat remontti-, rakennus- ja viherrakennusalan erilaisista tehtävistä. Pohjakoulutukseltaan hän on merkonomi. Heti Vuormalle liityttyään hän suoritti isännöitsijän ammattitutkinnon.

Ulla siirtyi isännöitsijän tehtäviin 2018. Hän on aiemmin toiminut asiakaspalvelu- ja projektinhallintatehtävissä talotehtaissa sekä rakennustarvikemyynnissä. Koulutukseltaan hän on tradenomi, YAMK.

Tero on toiminut isännöitsijänä keväästä 2019. Taustalla hänellä on tradenomin (BBA) tutkinto. Tällä hetkellä hän suorittaa isännöitsijän ammattitutkintoa. Työhistoria Terolla on Gigantista myyjän tehtävistä.

Yrittäjät, Auktorisoidut isännöitsijät, Juho ja Jouni ovat tulleet mukaan perheyritykseen vuonna 2010. Heillä molemmilla on taustalla kaupallinen koulutus. Vuosien varrella he ovat suorittaneet niin isännöintiin kuin johtamiseen liittyviä opintoja.