MEILLÄ SINUSTA VÄLITETÄÄN

Tykkäätkö isännöinnistä ja haluat sinusta välittäviä ihmisiä ympärillesi? Tuntuisiko hyvältä olla työyhteisössä, jossa sinun hyvinvoinnistasi oikeasti välitetään, sinua oikeasti kuunnellaan ja pääset kehittämään isännöintialaa? Meille sinä olet enemmän kuin työntekijä.

Tiedämme, että hyvinvoiva henkilöstö on tärkein asia menestyvässä yrityksessä. Tarjoamme työyhteisön, jossa tarpeesi on etusijalla ja jossa on rento ilmapiiri, tekemisen meininki sekä jatkuva työkavereiden tuki. Esimiehesi on mukana päivittäisessä työarjessa. Taustatukea päivittäiselle työllesi antavat yhtenäiset työkalut ja toimintatavat sekä sisäiset tiimimme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä osaajana ja työuralla, niin työtehtävien, kuin koulutuksen kautta.

Hyvät työsuhde-edut tarkoittavat meillä työntekijöiden hyvinvointiin panostamisena. Tämä näkyy henkilöstöllemme mm. kattavana työterveyshuoltona, liikunta, hyvinvointi- ja valmennuspalveluihin panostamisena sekä aitona välittämisenä. Aamut aloitamme tiimin yhteisellä aamiaisella.

Isännöitsijöillämme on hallittavissa oleva määrä asiakkuuksia eikä työasioita hoideta vapaa-ajalla. Työajat joustavat niin sinun kuin työtarpeidenkin mukaisesti.

Isännöinti rekry

Haemme nyt toiminnan laajentuessa

ISÄNNÖITSIJÄÄ

— joko kokenutta tekijää tai alalle tulijaa.

Isännöitsijän työkokemuksen omaavalle henkilölle tarjoamme osaamistasi vastaavia asiakkuuksia ja työtehtäviä. Edellytämme jo suoritettua kiinteistöalan koulutusta (esim. IAT/ ITS / AIT) sekä aiempaa kokemusta isännöitsijän tehtävistä.

Alalle tulevalle uudelle isännöitsijälle tarjoamme hyvän työhön opastuksen sekä mahdollisuuden suorittaa heti isännöitsijän ammattitutkinnon työn ohessa. Isännöitsijän työurasi voit aloittaa pienempien taloyhtiöiden isännöinnistä ja kasvaa tekemisen kautta vaativampiin tehtäviin. Alalle tulijana sinulla voi olla taustalla esim. rakennusalan tekninen koulutus tai merkonomin/tradenomin tutkinto.

Isännöitsijänä vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelun. Tehtävääsi kuuluu asunto-osakeyhtiöiden isännöinti: taloyhtiön hallinnon ja talouden johtaminen sekä kiinteistön ylläpidosta huolehtiminen. Yhteydenpito eri palveluntarjoajien (korjausrakentaminen, kiinteistönhuolto, rahoitus jne.) kanssa ovat osa toimenkuvaasi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden tyytyväisyydestä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa ja tuovat säästöjä osakkeenomistajille.

Asenne ratkaisee! Isännöitsijänä toimiminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä ennen kaikkea halua ja kykyä toimia asiakaspalvelijana.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita CV ja hakemus palkkatoiveineen jouni.vuorma@isannointivuorma.fi sähköpostiin otsikointi ”isännöitsijä”. Odotamme hakemuksia 6.6.2022 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi koko hakuajan, haastattelemme ja rekrytoimme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot Jouni Vuorma, p 044 721 3001 tai Juho Vuorma, 050 461 8359.

***

Millaisella taustalla Isännöinti Vuorma Oy:n isännöitsijät toimivat?

Tiimimme koostuu ammattilaisista, joiden taustojen kautta löytyy kattavaa ja monipuolista osaamista.  Yhdessä tiimistämme löytyy vankkaa kokemusta ja näkemystä.

Samuli on liittynyt Vuorman tiimiin 2016. Hänen taustansa ovat remontti-, rakennus- ja viherrakennusalan erilaisista tehtävistä. Pohjakoulutukseltaan hän on merkonomi. Heti Vuormalle liityttyään hän suoritti isännöitsijän ammattitutkinnon.

Ulla siirtyi isännöitsijän tehtäviin 2018. Hän on aiemmin toiminut asiakaspalvelu- ja projektinhallintatehtävissä talotehtaissa sekä rakennustarvikemyynnissä. Koulutukseltaan hän on tradenomi, YAMK. Ulla on suorittanut myös isännöitsijän ammattitutkinnon ja saanut Auktorisoitu isännöitsijä – pätevyyden.

Tero on toiminut isännöitsijänä keväästä 2019. Työhistoria Terolla on Gigantista myyjän tehtävistä. Taustalla hänellä on tradenomin (BBA) tutkinto. Tero on suorittanut myös isännöitsijän ammattitutkinnon.

Yrittäjät, Auktorisoidut isännöitsijät, Juho ja Jouni ovat tulleet mukaan perheyritykseen vuonna 2010. Heillä molemmilla on taustalla kaupallinen koulutus. Vuosien varrella he ovat suorittaneet niin isännöintiin kuin johtamiseen liittyviä opintoja.

Isännöinti oulu

Isännöinti oulu ja liminka.

Asiat hyvin hoitavalle isännöinnille edellä mainitut asiat eivät vielä riitä. Hyvä isännöinti pohtii yhdessä hallituksen ja osakkaiden kanssa muun muassa, miten osakkeiden arvo saadaan nousemaan, miten taloyhtiön asiat hoidetaan avoimesti ja läpinäkyvästi, miten viestintä asukkaille, osakkaille ja hallitukselle hoidetaan ja miten taloyhtiössä yhdessä päätetyt hankkeet ja hankinnat suoritetaan järkevästi sovitussa aikataulussa. Tämän kaiken mahdollistaa osaava isännöinti.

Hoidamme taloyhtiöitä kuin omia kiinteistöjämme, ilolla ja hyvällä asenteella. Luotettavan kumppaniverkoston avulla takaamme taloyhtiölle laadukkaat ja toimivat palvelut kilpailukykyiseen hintaan. Taloyhtiöillä on myös mahdollisuus osallistua tekemiimme yhteishankintoihin, joista olemme saaneet merkittäviä kustannussäästöjä taloyhtiöille.

Toimimisen edellytyksenä ovat tyytyväiset asiakkaat. Heiltä kannattaa kysyä suoraan kokemuksia toiminnastamme. Erotumme etenkin hyvällä tavoitettavuudella, palveluasenteella sekä hyvällä laadulla! Myös avoimuudesta saamme asiakkailtamme kiitosta. Tuomme asumiseen liittyvät muuttuvat säädökset asiakkaidemme tietoon.

Isännöinti Vuorma Oy on vuonna 1999 perustettu Oulussa ja Oulun ympäristökunnissa palveleva perheyritys. Toimistomme sijaitsee Oulussa.

Isännöitävänämme on erikokoisia asunto-, kiinteistö- ja vuokrayhtiöitä Oulussa ja Oulun ympäristökunnissa. Palveluumme kuuluu yhtiöiden kokonaisvaltainen isännöinti. Pienemmille taloyhtiöille sekä taloyhtiölle, joissa on halua ja osaamista hoitaa itse isännöintiin kuuluvia tehtäviä, tarjoamme suppeampaa hallintopalvelua. Tästä palvelusta lisää Talohallinto Vuorman sivuilla.

Isännöitsijä Oulu

Toimistojen vahva digitaalisuus, toimintaprosessien jatkuva kehittäminen sekä laadunvalvonta luovat hyvän pohjan laadukkaalle isännöinnille. Edellytämme henkilökunnaltamme ammattitaitoa sekä hyvää asennetta työhönsä. Pidämme hyvää ammattitaitoamme yllä koulutuksien avulla sekä seuraamme muuttuvia tarpeita ja säädöksiä jatkuvasti. Meillä tehdään asioita yhdessä, iloisella mielellä!

Tyytyväinen asiakas on yrityksemme kulmakivi. Kun meille uskotaan tehtävä hoidettavaksi, hoidamme sen kunnialla loppuun saakka, asiakkaan etua ajatellen. Seuraamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti mm. asiakastyytyväisyystutkimuksilla ja palautekeskusteluilla ja kehitämme toimintamme jatkuvasti yhdessä taloyhtiöiden kanssa!

Sukupolvenvaihdoksen myötä yrityksemme jatkuvuus on turvattu. Olemme sitoutumaton, vakaa ja maltillista kasvua tavoitteleva perheyritys. Tavoitteenamme on olla haluttu palvelutarjoaja ja työnantaja sekä arvostettu yhteistyökumppani! Paras Isännöitsijä Oulu ja Liminka.