Asiakirjatilaus

Asiakirjatilaus – Isännöitsijäntodistuksen toimitamme vain osakkeenomistajalle tai hänen valtuuttamalleen henkilölle. Toimeksianto tai valtakirja laitetaan tilauksen liitteeksi.

Isännöitsijäntodistuksen toimitusaika on 2-4 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta (postitse +1 arkipäivä). Halutessanne voitte tilata asiakirjat pikatoimituksena (toimitusaika 1 arkipäivä, postitse +1 arkipäivä). Tällöin tilauksen on tultava alla olevalla lomakkeella ja lisäksi soitettava asiakaspalveluumme.

Asiakirjatilaukset

Isännöitsijäntodistuksen toimitamme ainoastaan osakkeenomistajalle tai hänen valtuuttamalleen henkilölle. Toimeksianto tai valtakirja laitetaan tilauksen liitteeksi.

Isännöitsijäntodistuksen toimitusaika on 2-4 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta (postitse +1 arkipäivä). Halutessanne voitte tilata asiakirjat pikatoimituksena (toimitusaika 1 arkipäivä, postitse +1 arkipäivä). Tällöin tilauksen on tultava alla olevalla lomakkeella ja lisäksi soitettava asiakaspalveluumme.

  Taloyhtiön nimi

  Katuosoite ja huoneistonumero*

  Postitoimipaikka*

  Osakkeen omistaja/-t*

  Osakkeen omistajan/omistajien syntymäaika tai y-tunnus*

  Tilaaja*

  Puhelinnumero

  Sähköposti*

  Toimitusosoite*

  Postinumero ja -toimipaikka*

  Toimitus

  Postilla (10,00 € / toimitus)SähköpostillaNoudan asiakirjat Pikatoimituslisä (25 €)

  Tilaan seuraavat asiakirjat (hinnat sis. alv 24%)

  Isännöitsijäntodistus myyntiä varten (100,00€)
  Isännöitsijäntodistus vuokrausta varten (70,00€)
  Isännöitsijäntodistus pankkia varten (70,00€)

  Isännöitsijäntodistus autopaikasta huoneiston todistuksen yhteydessä (0,00 €),
  Pohjapiirros (10,00 €)
  Yhtiöjärjestys (10,00 €)
  Talonkirjaote (15,00 €)
  Lainaosuuslaskelma (65,00 €)

  Toimeksiannon liite

  Lisätietoja

  Isännöintitoimisto Oulu

  Isännöintitoimisto Oulu

  Isännöinti Vuorma Oy on vuonna 1999 perustettu Oulussa toimiva perheyritys.

  Toimistojen vahva digitaalisuus, toimintaprosessien jatkuva kehittäminen sekä laadunvalvonta luovat hyvän pohjan laadukkaalle isännöinnille. Edellytämme henkilökunnaltamme ammattitaitoa sekä hyvää asennetta työhönsä. Pidämme hyvää ammattitaitoamme yllä koulutuksien avulla sekä seuraamme muuttuvia tarpeita ja säädöksiä jatkuvasti. Meillä tehdään asioita yhdessä, iloisella mielellä!

  Sukupolvenvaihdoksen myötä yrityksemme jatkuvuus on turvattu. Olemme sitoutumaton, vakaa ja maltillista kasvua tavoitteleva perheyritys. Tavoitteenamme on olla haluttu palvelutarjoaja ja työnantaja sekä arvostettu yhteistyökumppani!

  Isännöitävänämme on erikokoisia asunto-, kiinteistö- ja vuokrayhtiöitä Oulussa ja Oulun ympäristökunnissa. Palveluumme kuuluu yhtiöiden kokonaisvaltainen isännöinti. Pienemmille taloyhtiöille sekä taloyhtiölle, joissa on halua ja osaamista hoitaa itse isännöintiin kuuluvia tehtäviä, tarjoamme suppeampaa hallintopalvelua. Tästä palvelusta lisää Talohallinto Vuorman sivuilla.

  Tyytyväinen asiakas on yrityksemme kulmakivi. Kun meille uskotaan tehtävä hoidettavaksi, hoidamme sen kunnialla loppuun saakka, asiakkaan etua ajatellen. Seuraamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti mm. asiakastyytyväisyystutkimuksilla ja palautekeskusteluilla ja kehitämme toimintamme jatkuvasti yhdessä taloyhtiöiden kanssa!

  Isännöintitoimisto Oulu (isännöitsijäksi Ouluun)

  Isännöitsijänä vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelun. Tehtävääsi kuuluu asunto-osakeyhtiöiden isännöinti: taloyhtiön hallinnon ja talouden johtaminen ja kiinteistön ylläpidosta huolehtiminen. Yhteydenpito eri palveluntarjoajien (rakentaminen, kiinteistönhuolto, rahoitus jne.) kanssa ovat osa toimenkuvaasi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden tyytyväisyydestä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa ja tuovat säästöjä osakkeenomistajille.

  Asenne ratkaisee! Isännöitsijänä toimiminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä ennen kaikkea halua ja kykyä toimia asiakaspalvelijana.