Hyvä isännöinti

Taloyhtiöiden asukkaiden arki sujuu, huolto pelaa, remontit ovat hallinnassa ja taloyhtiössä asuu tyytyväisiä asukkaita. Tätä varten on isännöinti.

Asiat hyvin hoitavalle isännöinnille edellä mainitut asiat eivät vielä riitä. Hyvä isännöinti pohtii yhdessä hallituksen ja osakkaiden kanssa muun muassa, miten osakkeiden arvo saadaan nousemaan, miten taloyhtiön asiat hoidetaan avoimesti ja läpinäkyvästi, miten viestintä asukkaille, osakkaille ja hallitukselle hoidetaan ja miten taloyhtiössä yhdessä päätetyt hankkeet ja hankinnat suoritetaan järkevästi sovitussa aikataulussa. Tämän kaiken mahdollistaa osaava isännöinti.

Hoidamme taloyhtiöitä kuin omia kiinteistöjämme, ilolla ja hyvällä asenteella. Luotettavan kumppaniverkoston avulla takaamme taloyhtiölle laadukkaat ja toimivat palvelut kilpailukykyiseen hintaan. Taloyhtiöillä on myös mahdollisuus osallistua tekemiimme yhteishankintoihin, joista olemme saaneet merkittäviä kustannussäästöjä taloyhtiöille.

Toimimisen edellytyksenä ovat tyytyväiset asiakkaat. Heiltä kannattaa kysyä suoraan kokemuksia toiminnastamme. Erotumme etenkin hyvällä tavoitettavuudella, palveluasenteella sekä hyvällä laadulla! Myös avoimuudesta saamme asiakkailtamme kiitosta. Tuomme asumiseen liittyvät muuttuvat säädökset asiakkaidemme tietoon.


Trustmary Reviews

Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous

Sijoitus hyvään isännöintiin maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti!

Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous

Isännöinti Vuorma Oy ylitti valtakunnallisessa isännöintiyritysten asiakastyytyväisyystutkimuksessa kaikilla osa-alueilla valtakunnalliset tulokset ja suositteluindeksi oli alueensa paras.

Poimintoja viimeisimmästä asiakastyytyväisyyskyselystä (2015)

”Homma toimii tosi hyvin!”
”Asiointi kiitettävän avointa ja palvelu ammattitaitoista.”
”Ammattitaitoista palvelua. Hinta ja laatu kohdallaan.”
”Taloyhtiön isännöintipalvelu on asiantuntijoiden käsissä.”
”Luotettavaa, eikä tarvi miettiä, onko joku homma hoidettu.”

”Asioihin ”tartutaan” ja pannan heti toimeksi.”

”Luotettava ja mukava asiakaspalvelu.”
”Kaikki on sujunut todella mukavasti. Kiitos pojat!”
”Isännöintitoimisto on ammattitaitoinen ja huolehtii työntekijöidensä ammattitaidosta ja koulutuksesta.”