Jätehuolto

Toimiva jätehuolto on merkittävä asia asumisviihtyvyyttäkin ajatellen. Asianmukaisesti toimivassa huollossa taloyhtiö hyötyy myös taloudellisesti pienentyvien jätekulujen myötä.

Asukkaat voivat ilmoittaa isännöitsijälle, jos jätteiden tyhjennysvälit, lajittelu, jäteastiamäärä tai syntyvä ongelmajäte tms. vaatii toimenpiteitä. Jäteastioihin ei saa laittaa kalusteita, koneita tai laitteita. Remonttijätteet, elektroniikkaromu, jääkaapit, pakastimet, tietokoneet yms. on jokaisen itse kuljetettava kaatopaikalle. Jäteoppaitajulkaistaan muun muassa Oulun Jätehuollon toimesta.

Erikokoisille taloyhtiöille on erilaisia velvoitteita kierrätyksen suhteen. Velvoitteet käyvät ilmi kunnan jätehuoltomääräyksistä.

Isännöinti Oulu – Isännöintitoimisto Oulu – Isännöitsijä Oulu

Jätehuolto

Toimiva jätehuolto on merkittävä asia asumisviihtyvyyttäkin ajatellen. Asianmukaisesti toimivassa jätehuollossa taloyhtiö hyötyy myös taloudellisesti pienentyvien jätekulujen myötä.

Asukkaat voivat ilmoittaa isännöitsijälle, jos jätteiden tyhjennysvälit, lajittelu, jäteastiamäärä tai syntyvä ongelmajäte tms. vaatii toimenpiteitä. Jäteastioihin ei saa laittaa kalusteita, koneita tai laitteita. Remonttijätteet, elektroniikkaromu, jääkaapit, pakastimet, tietokoneet yms. on jokaisen itse kuljetettava kaatopaikalle. Jäteoppaita julkaistaan muun muassa Oulun Jätehuollon toimesta.

Erikokoisille taloyhtiöille on erilaisia velvoitteita kierrätyksen suhteen. Velvoitteet käyvät ilmi kunnan jätehuoltomääräyksistä.

Isännöintitoimisto Oulu