Asukasinfo

Asukasinfo

Asukasinfo – sivulla on tietoa asioista, joita jokaisen osakkeenomistajan ja vuokralaisen tulee ottaa huomioon. Taloyhtiössä on jokaisella viihtuisää ja turvallista asua. Myös kiinteistön kunto pysyy näin hyvänä, mikä on kaikkien etu.

Isännöitsijä haluaa tehdä parhaansa asumisviihtyvyyden ja turvallisuuden parantamiseksi. Isännöitsijät Oulussa ja Limingassa opastavat, mikäli teillä on kysyttävää taloyhtiönne asioista.

Olette valinneet asumis- ja/tai omistusmuodon, joka asettaa teille määrättyjä oikeuksia ja velvoitteita. Olemme koonneet tähän muutamia asioita, joita jokaisen osakkeenomistajan sekä vuokralaisen on syytä ottaa huomioon. Näin taloyhtiöissä on jokaisella viihtyisää ja turvallista asua. Lisäksi kiinteistön kunto pysyy hyvänä, mikä on kaikkien etu!

Jos taloyhtiöllänne on taloyhtiösivut, löydät sieltä tarkempia tietoja järjestyssäännöistä ja käytännöistä taloyhtiössänne. Kirjaudu sisään sivun oikeasta yläkulmasta.

Me isännöitsijöinä haluamme tehdä parhaamme asumisviihtyvyyden ja – turvallisuuden parantamiseksi. Annamme mielellämme opastusta, mikäli teillä on kysyttävää taloyhtiönne asioista.

Isännöitsijä Oulu