Takana on jälleen työntäyteinen kevät. Koronasta huolimatta, olemme pitäneet noin 90 % kokouksista, joissa on tehty lukuisia päätöksiä paremman ja viihtyisämmän asuinympäristön eteen. Kiitokset taloyhtiöiden hallituksille ja osakkeenomistajille avoimesta suhtautumisesta etäyhteyksin pidettäviin kokouksiin. Kiitokset myös antamistanne palautteista, ne ovat tuntuneet mukavilta!

Henkilöstömme viettävät ansaittuja kesälomiaan kesä-elokuun aikana. Isännöitsijöiden suorissa numeroissa ja sähköposteissa on lomavastaajat, toimistomme vaihde info@isannointivuorma.fi ja 044 762 5000 palvelee teitä normaalisti myös kesälomien aikana. Kesä- ja heinäkuun ajan toimistomme suljetaan poikkeuksellisesti jo klo 15, elokuusta alkaen palvelemme taas klo 16 saakka. Juhannusaattona 19.6. olemme suljettuna, muutoin palvelemme kaikkina arkipäivinä.

Oulun toimisto muuttaa 17.7.

Toimintamme Oulussa on kasvanut viime vuosina. Olemme toiminnan kasvaessa lisänneet myös henkilökuntaa ja tarvitsemme sen takia isommat toimitilat. Oulun toimipiste muuttaa perjantaina 17.7. Technopoliksen tiloihin osoitteeseen Kiviharjunlenkki 1 E.

Isännöinti Vuorman väki toivottaa hyvää ja rentouttavaa kesää!

Isännöitsijä Oulu